Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Καθαρά Δευτέρα στο «Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών» στην Πτολεμαΐδα

Καθαρά Δευτέρα στο «Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών» στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη μεγάλη εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών παραχώρησαν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στους Δημοσιογράφους, οι εκπρόσωποι των διοργανωτών.

Πρόκειται για ένα θεσμό που υιοθέτησαν και στηρίζουν ο Δήμος Εορδαίας και κοινωνικοί, εκπαιδευτικοί και πολιτιστικοί φορείς της περιοχής όπως: οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών, Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Αλληλεγγύης, Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ΕΛΜΕ Εορδαίας, Διαβητικών, Τροβαδούρων, Ιεροψαλτών, Μικρασιατών, Ποντίων Πτολεμαΐδας, Σουρμενιτών, Ιππικός, ΣΦΕΤΕ, Γονέων ΑΜΕΑ, ΜΟΠ, Λέσχη Αυτοκινητιστών, Τριτέκνων, Πολυτέκνων, Κυνηγετικός, Σκοπευτικός, Συνταξιούχων ΔΕΗ, ΑΜΕΑ Δυτ. Μακεδονίας, Καϊλαρίστας, Ο Σωτήρας, Γονέων 11ου Δημοτικού, Ο Καλός Σαμαρείτης, Πελίτης, Απεξάρτησης, Αιμοδοτών, Νεφροπαθών ,Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας, Σκακιστικοί Πτολεμαΐδας, Διασωστική, Φιλοζωϊκός, Βετεράνοι και Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας.

Παίρνοντας πρώτος το λόγο ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας Δημήτρης Πολυχρονίδης  αναφέρθηκε  στην όλη διοργάνωση  τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Εορδαίας στέκεται αρωγός σε προσπάθειες Συλλόγων που σκοπό έχουν την αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων συμβάλλοντας στην διατήρησή τους. Ως εκ τούτου ανταποκριθήκαμε με χαρά  στο αίτημα των Φορέων για τη συνεργασία στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και καλούμε τους πολίτες μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα κούλουμα».

Στη σημασία της διατήρησης του θεσμού αναφέρθηκαν και οι εκπρόσωποι των παρισταμένων φορέων, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Εορδαίας Θεοδόσιος Βόϊτσες, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Μάριος Παχτσαλίδης  και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Εορδαίας Ευάγγελος Κεφαλίδης, απευθύνοντας  το δικό τους κάλεσμα για μία ξεχωριστή Καθαρή Δευτέρα, με πλούσια νηστίσιμα εδέσματα, μουσική, χορό και πέταγμα του χαρταετού.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team