Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Καταψηφίσεις, Εκθέσεις και Εκθεσιακό Κέντρο στην 1η συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου – O Επίκαιρος καταγράφει

Καταψηφίσεις, Εκθέσεις και Εκθεσιακό Κέντρο στην 1η συνεδρίαση του νέου ΔΣ του Επιμελητηρίου – O Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Καταψηφίστηκε η εισήγηση του Ν. Σαρρή, για έγκριση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης. Οι παρατάξεις των Μητλιάγκα και Μόσχου καταψήφισαν το συγκεκριμένο θέμα, έχοντας διαφωνίες ως προς τη σύνθεση του σώματος κατά τη συνεδρίαση του Φεβρουαρίου. Η εν λόγω συνεδρίαση πρακτικά θεωρείται μη γενόμενη, δεδομένου του ότι συγκλήθηκε με την παλιά σύνθεση.

Η παραπάνω εξέλιξη, σηματοδοτεί νέα περίοδο αστάθειας. Δεδομένου του ότι επρόκειτο για ένα θέμα διαδικαστικό, μπορεί κανείς να υποθέσει πως σε πιο ουσιαστικά ζητήματα, η συναίνεση θα είναι σαφώς πιο απαραίτητη. Και αυτό γιατί οι 10 (εκ των 21) σύμβουλοι της παράταξης Σαρρή δεν είναι ικανός αριθμός σε καμία περίπτωση, για να «περνάνε» μόνοι τους θέματα από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Συν τοις άλλοις, κατά τη συνεδρίαση ο Γιάννης Μητλιάγκας ενημέρωσε το σώμα πως έχει καταθέσει αίτηση ακυρώσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επί της εκλογής του Προέδρου και της Διοικητικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπ” όψιν τα νέα δεδομένα στη σύνθεση του οργάνου. Αν το ΣτΕ ακυρώσει τις αποφάσεις αυτές, αλλάζουν τελείως οι συσχετισμοί.

Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, υπερψηφίστηκαν με τη συναίνεση και των τριών παρατάξεων, ενώ έγινε μια δημιουργική εκτενής συζήτηση για την εκθεσιακή πολιτική του ΕΒΕ, αλλά και το μέλλον του Εκθεσιακού Κέντρου.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ… 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team