Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κατάμεστο το Κοβεντάρειο στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του Βαγγέλη Σημανδράκου – «Είμαστε ο μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός» (ΟΝΟΜΑΤΑ video-φωτογραφίες)

Κατάμεστο το Κοβεντάρειο στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του Βαγγέλη Σημανδράκου – «Είμαστε ο μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός» (ΟΝΟΜΑΤΑ video-φωτογραφίες)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κατάμεστο ήταν το Κοβεντάρειο το απόγευμα της Τετάρτης στην Κοζάνη, στην εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων συμβούλων του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Βαγγέλη Σημανδράκου. Ο ίδιος παρουσίασε τα 52 ονόματα του συνδυασμού του, δηλαδή το κύριο σκέλος του ψηφοδελτίου του, ενώ στην ομιλία του έθεσε τους άξονες και τις προτεραιότητες για τον Δήμο Κοζάνης και την επόμενη ημέρα.

«Πρόκειται για μια νέα ομάδα που έχει να προσφέρει εμπειρία, γνώση, θέληση , τόλμη και φρεσκάδα για πραγματική ανανέωση. Είναι η πιο υπερκομματική ομάδα συνδυασμών τα τελευταία 30 χρόνια. Δεν τους ρώτησα ποτέ που ανήκουν πολιτικά και ιδεολογικά, αλλά να μου υποσχεθούν ότι θα δουλέψοτν για το αύριο, για το καλό της πόλης, το καλό των παιδιών μας. Εμείς δεν παίζουμε ιδεολογικά παιχνίδια, ούτε μέσα στα όργανα. Είμαστε ο μοναδικός ανεξάρτητος συνδυασμός και είμαι πολύ υπερήφανος για τις καταγωγές μας, για τις πολιτικές αφετηρίες, τις εμπειρίες μας, που έχουν οικοδομήσει έναν σοβαρό και αξιόπιστο συνδυασμό για την επόμενη ημέρα», τόνισε χαρακτηριστικά στην αρχή της ομιλίας του ο Ευ. Σημανδράκος, υπερθεματίζοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό του και τα άτομα που τα απαρτίζουν. «Αυτό που ξεκίνησε πιν από ένα χρόνια, κατηγορήθηκε, χλευάστηκε, υποτιμήθηκε, αλλά η παρουσία σας δείχνει ότι είμαστε πολύ δυνατοί», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι «ομάδες δημιουργούν την ιστορία».

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων και αποσπάσματα από την ομιλία του:

Video φωτογραφίες Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη