Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Καταγγελία αναγνώστη: «Πίσσα σκοτάδι στην Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ν. Χαραυγής – Επικινδυνότητα για ατύχημα»

Καταγγελία αναγνώστη: «Πίσσα σκοτάδι στην Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ν. Χαραυγής – Επικινδυνότητα για ατύχημα»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αρκετή επικινδυνότητα υπάρχει στο σημείο της Εθνικής Οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Χαραυγής και συγκεκριμένα σε όλο το κομμάτι του δρόμου από την έξοδο του Δρεπάνου μέχρι και πριν την Κλινική Σπινάρη. Στο σημείο υπάρχει η είσοδος του χωριού της Νέας Χαραυγής, όπως και η είσοδος για το Κουρί και τις τελευταίες ημέρες οι δημόσιες κολώνες φωτισμού δεν είναι αναμμένες, ως αποτέλεσμα να επικρατεί πίσσα …σκοτάδι και να υπάρχει σημαντική επικινδυνότητα για τους διερχόμενους οδηγούς, ιδίως αυτούς που εισέρχονται και εξέρχονται από Ν. Χαραυγή ή το Κουρί.

Το γεγονός καταγγέλλουν πολίτες στο «e-ptolemeos.gr», ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για Εθνικό Δίκτυο, αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα των τεχνικών υπηρεσιών της έδρας. Όσον αφορά την αιτία για την οποία ο δημόσιος φωτισμός δεν είναι αναμμένος, οφείλεται πιθανότατα σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, το οποίο θα πρέπει ωστόσο να λύσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη