Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κασαπίδης: Ζητάμε από το βουλευτή Γρεβενών, να πείσει την κυβέρνηση ότι δεν χρειαζόμαστε μετανάστες

Κασαπίδης: Ζητάμε από το βουλευτή Γρεβενών, να πείσει την κυβέρνηση ότι δεν χρειαζόμαστε μετανάστες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Για την έλευση μεταναστών στα Γρεβενά αλλά και τη διαδικασία απολιγνιτοποίηση στις Δυτικής Μακεδονίας μίλησε στο Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Αναφορικά με την έλευση νέων μεταναστών στα Γρεβενά ο κ. Κασαπίδης σημείωσε ότι «είμασταν εξαρχής ενάντια σε αυτή την υποτιθέμενη ανάπτυξη. Βλέπουμε το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νησιά και δεν μπορούμε να δεχτούμε επιπλέον απαξίωση της οικονομίας της Δυτικής Μακεδονίας. Στη Δυτική Μακεδονία, στην τοπική κοινωνία, έχουμε ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στην έλευση μεταναστών. Ελπίζουμε ότι αν βοηθήσουν και οι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο θα έχουμε αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα αυτοί του νομού Γρεβενών. Εκεί “παίζεται το παιχνίδι”, μέσα στη Βουλή, εκεί όπου οι βουλευτές μπορούν να πιέσουν περισσότερο. Αυτό ζητάμε και από το βουλευτή Γρεβενών, να πείσει την κυβέρνηση ότι δεν χρειαζόμαστε μετανάστες για την αξιοποίησή του φυσικού κάλλους της περιοχής, αντιθέτως θέλουμε άλλου είδους ανάπτυξη».  

Δείτε τη συνέχεια στο sentra.com.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team