Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης: «Οι λιγνιτικές μονάδες στήριξαν τη χώρα στην κακοκαιρία- Δημιουργείται κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας για το ενεργειακό σύστημα ή είναι επωφελής οι μονάδες;»

Κασαπίδης: «Οι λιγνιτικές μονάδες στήριξαν τη χώρα στην κακοκαιρία- Δημιουργείται κλίμα αστάθειας και ανασφάλειας για το ενεργειακό σύστημα ή είναι επωφελής οι μονάδες;»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ιδιαίτερη αναφορά στη συνολική λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων προκειμένου να στηριχθούν οι ιδιαίτερες καταστάσεις που προέκυψαν με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Κασαπίδης ζήτησε να γίνει συζήτηση με παρουσία ειδικών σε επόμενη συνεδρίαση ώστε να διαφανεί αν η αξιοποίηση των μονάδων «είναι επωφελής ή είναι δρομολογημένη με όποια αστάθειας ή ανασφάλειας στο ενεργειακό μας σύστημα».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στην Κοζάνη ο Υφυπουργός Μεταφορών Ιωάννης Κεφαλογιάννης – Σε εξέλιξη σύσκεψη παρουσία βουλευτών-δημάρχων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στην Κοζάνη έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Ιωάννης ...