Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης για φιλοξενία μεταναστών: «Δεν αντέχει η Δυτική Μακεδονία άλλα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο της μετάβασης χωρίς απώλεια θέσεων εργασίας- Διαφώνησα και διαφωνώ τώρα ακόμα περισσότερο»

Κασαπίδης για φιλοξενία μεταναστών: «Δεν αντέχει η Δυτική Μακεδονία άλλα προβλήματα. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο της μετάβασης χωρίς απώλεια θέσεων εργασίας- Διαφώνησα και διαφωνώ τώρα ακόμα περισσότερο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Κάθετα αντίθετος στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στη Δυτική Μακεδονία, εμφανίστηκε σήμερα με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα υπενθύμισε τη διαφωνία του στο παρελθόν η οποία «ισχύει πολύ περισσότερο τώρα, όπως εξελίσσονται τα πράγματα για τη Δυτική Μακεδονία».

Ο Περιφερειάρχης λίγο νωρίτερα είχε κάνει λόγο για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και πρόσθεσε πως η περιοχή οφείλει να είναι προσηλωμένη στο στόχο της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή. Μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και σε «οικονομικό πόλεμο που έρχεται» ζητώντας ενότητα και προετοιμασία για το σχέδιο που θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η περιοχή: «Έχουμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε δεν χρειάζεται τώρα να αποσπάσουμε την προσοχή μας και να φορτωθούμε άλλα. Δεν αντέχει η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας άλλα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Πρέπει να είμαστε εστιασμένοι στο βασικό στόχο της μετάβασης στη μεταλιγνιτική περίοδο χωρίς καμία απώλεια ούτε μιας θέσης εργασίας», τόνισε ο Γιώργος Κασαπίδης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τσιόρδας- Χαρδαλιάς θα δώσουν όλα τα στοιχεία της πανδημίας σε Περιφερειάρχη- Βουλευτές- Στον Πρωθυπουργό το αίτημα στήριξης του λιανεμπορίου στην Π.Ε. Κοζάνης- Όσα συζητήθηκαν στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την απόφαση για κοινή σύσκεψη παρουσία του καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, προκειμένου ...