Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κασαπίδης: «Δεν δώσαμε την προσοχή που έπρεπε και έχει διογκωθεί η κατάσταση – Το πρόβλημα είναι σοβαρό»

Κασαπίδης: «Δεν δώσαμε την προσοχή που έπρεπε και έχει διογκωθεί η κατάσταση – Το πρόβλημα είναι σοβαρό»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

«Φάνηκε ότι το προηγούμενο διάστημα δεν δώσαμε την προσοχή που έπρεπε και έχει διογκωθεί η κατάσταση. Σήμερα έχουμε  230 ενεργά κρούσματα και οι επαφές τους ξεπερνούν τις 400. Πρέπει να συμμορφωθούμε σε απόλυτο βαθμό.  Πρέπει να έχουμε συναίσθηση ότι προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας και τον εαυτό μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι λόγος να παίρνονται κατασταλτικά μέτρα όταν μπορούμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα», τόνισε ο περιφερειάρχης σε δήλωσή του καθώς εισήλθε στην αίθουσα της ΠΕ Κοζάνης για την προγραμματισμένη σύσκεψη που γίνεται για την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων στην ΠΕ Κοζάνης.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα, τόνισε πως τα σχολεία είναι ανοιχτά, οι μετακινήσεις απαγορεύονται εκτός νομού παρά μόνον για τροφοδοσία, ή ειδικές ευπαθείς ομάδες, τόνισε.
«Το πρόβλημα είναι σοβαρό, να προσπαθήσουμε να μην εφαρμοστούν τα μέτρα για πάνω από 14 ημέρες», κατέληξε.

(η φωτο από το kozanimedia)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνεδρίαση 9 ωρών για να παρθεί απόφαση στην… επόμενη συνεδρίαση- Πόση βαρύτητα έχει πλέον η άποψη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το master plan της Δίκαιης Μετάβασης;- Η ανακοίνωση της κυβερνητικής επιτροπής που έβαλε φωτιά στη διαδικασία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μετά από 6 και πλέον ώρες συζήτησης και συνολικά 9 συνεδρίασης, το Περιφερειακό Συμβούλιο ...