Αρχική > Προτάσεις > Κάντε το δικό σας βήμα στο ηλεκτρικό εμπόριο – Κατασκευή e-shop από την webable.gr, μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ

Κάντε το δικό σας βήμα στο ηλεκτρικό εμπόριο – Κατασκευή e-shop από την webable.gr, μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την ευκαιρία να στήσουν από την αρχή το δικό τους e-shop, δίνει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω της δράσης «e-λιανικό», που δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ενωσης και από εθνικούς πόρους και ανέρχεται σε συνολικό προϋπολογισμό τα 80 εκατομμύρια ευρώ για όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Μάλιστα, επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ. Αφορά μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν είτε να δημιουργήσουν είτε να αναβαθμίσουν το ηλεκτρονικό τους e-shop.

Η εταιρεία Webable, με έδρα την Κοζάνη, αναπτύσει ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και μετατρέπει ο επισκέπτης του ιστοχώρου σε πελάτη σας. Η εταιρεία σας κατασκευάζει το δικό σας e-shop με έως και 100% χρηματοδότηση, κάνοντας το δικό σας βήμα στο λιανεμπόριο μέσω του διαδικτύου.

Δικαιούχοι: Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού).

Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

Υφιστάμενες, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και 30/09/2019

Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι 07/11/2020.

Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 30 ημέρες.

Info:

Web@ble

+30 24610 23975

info@webable.gr

Παρακειμένου 1, Κοζάνη,  50131

www.webable.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

3 συμβουλές για να οργανώσετε την ντουλάπα σας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κορίτσια, θα αρχίσουμε με το ότι σας καταλαβαίνουμε. Υπάρχουν αμέτρητα γυναικεία ρούχα και τα λατρεύουμε όλα. Λατρεύουμε επίσης ...