Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κανονικά η λειτουργία των υπηρεσιών στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης- Εκκενώθηκε χθες ο 4ος όροφος μετά από ύποπτο σύμπτωμα σε υπάλληλο- Απολύμανση στο κτίριο το Σαββατοκύριακο

Κανονικά η λειτουργία των υπηρεσιών στο κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης- Εκκενώθηκε χθες ο 4ος όροφος μετά από ύποπτο σύμπτωμα σε υπάλληλο- Απολύμανση στο κτίριο το Σαββατοκύριακο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Κανονικά λειτουργεί το κτίριο της Π.Ε. Κοζάνης με όλες τις υπηρεσίες της, παρά τη μείωση του προσωπικού κατά 50% λόγω των μέτρων του κορωνοϊού.

Χθες, τις μεσημεριανές ώρες, εκκενώθηκε ο 4ος όροφος του κτιρίου όπου στεγάζονται υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όταν διαπιστώθηκε πως μια υπάλληλος παρουσίασε συμπτώματα πυρετού.

Με εντολή και του Αντιπεριφερειάρχη, Γρηγόρη Τσιούμαρη, οι υπάλληλοι του ορόφου εκκένωσαν τα γραφεία τους χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα ασανσέρ και να έρθουν σε επαφή με υπαλλήλους άλλων ορόφων, ενώ και σήμερα πήραν εντολή να μην προσέρθουν στην εργασία τους.

Η υπάλληλος που διαπιστώθηκε με σύμπτωμα πυρετού θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες εκτός υπηρεσίας, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στην Π.Ε. Κοζάνης τηρούνται από την είσοδο του κτιρίου, αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με αντισηπτικά και μάσκες που δίνονται σε όσους εισέρχονται σε αυτό, ενώ και οι υπάλληλοι έχουν λάβει σαφείς εντολές αυτοπροστασίας,

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά απολύμανση όλου του κτιρίου, ενέργεια που είχε προαποφασιστεί, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» αύριο θα ξεκινήσει η απολύμανση και στο κτίριο της ΖΕΠ, ενώ απολυμάνσεις θα γίνουν και σε άλλα κτίρια της Περιφέρειας όπου συναθροίζεται αρκετός κόσμος και προσωπικό.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Νέες νίκες και κορυφή για Μελίτη και Κάτω Κλεινές

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Με νίκες συνέχισαν σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία Μελιτέας Μελίτης και Ατρόμητος Κάτω Κλεινών αντίστοιχα και έτσι ...