Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Καλλιόπη Βέττα: Συμπαραστέκομαι αμέριστα στον αγώνα της Επιτροπής για τη σωτηρία της ΛΑΡΚΟ» (δελτίο τύπου)

«Καλλιόπη Βέττα: Συμπαραστέκομαι αμέριστα στον αγώνα της Επιτροπής για τη σωτηρία της ΛΑΡΚΟ» (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα πραγματοποίησε συνάντηση με την Επιτροπή αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ, ενώ κατέθεσε στεφάνια σε επετειακές εκδηλώσεις μνήμης στα Σέρβια και τη Σιάτιστα.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την Επιτροπή Αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ και με τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου στο δημαρχείο της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά τα τρία βασικά σημεία των διεκδικήσεων της Επιτροπής.  Ειδικότερα, επισημάνθηκε η ανάγκη να παραμείνει ανοιχτή η ΛΑΡΚΟ, να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να καταβληθούν πλήρως τα δεδουλευμένα.

Η Κ. Βέττα, αφού τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η εξορυκτική δραστηριότητα για την οικονομία της περιοχής, μιας ο κύκλος εργασιών των ορυχείων συνεισφέρει έως και το 60% του συνολικού Α.Ε.Π., εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της στις διεκδικήσεις τους, αναφέροντας ότι θα είναι δίπλα στα επόμενα βήματά τους.

Επίσης, η κ. Βέττα παρευρέθηκε και κατέθεσε στεφάνια στην 77η επέτειο για το ολοκαύτωμα των Σερβίων, όπως επίσης και στην 77η επέτειο για τις μάχες της Βίγλας και του Φαρδύκαμπου.

 

Με εκτίμηση

Γραφείο Βουλευτή

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team