Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Καλλιόπη Βέττα: Καθυστερούν αδικαιολόγητα οι δράσεις του Πράσινου Ταμείου για τη Δυτική Μακεδονία (δελτίο τύπου)

Καλλιόπη Βέττα: Καθυστερούν αδικαιολόγητα οι δράσεις του Πράσινου Ταμείου για τη Δυτική Μακεδονία (δελτίο τύπου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης παρενέβη σήμερα στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος, στην οποία είναι τακτικό μέλος, κατά την διάρκεια της ακρόασης και ενημέρωσης από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για την αδράνεια του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφορικά με το Πράσινο Ταμείο, το οποίο εδώ και οχτώ μήνες, το μόνο έργο που έχει να παρουσιάσει είναι η επανακατάθεση των σχεδίων και των προγραμμάτων που είχε υλοποιήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια στηλίτευσε τη βίαιη και πρόχειρη απολιγνιτοποίηση που εξήγγειλε η κυβέρνηση της ΝΔ, εστιάζοντας ειδικότερα στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία πρόοδος αναφορικά με τις δράσεις του Πράσινου Ταμείου που σχετίζονται με την δίκαιη και βιώσιμη μετάβαση στη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, κατέγραψε τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ (θεσμική θωράκιση, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις, χρηματοδοτικά εργαλεία ύψους 60 εκ ευρώ και ανακήρυξη επιλέξιμων δαπανών) οι οποίες έχουν μείνει μετέωρες μετεκλογικά.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου η κ. Βέττα θα μιλήσει στην Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας για την βίαιη απολιγνιτοποίηση.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Καλλιόπη Βέττα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Ενώνουμε δυνάμεις για να σπάσει η σιωπή ενάντια σε κάθε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας στον αθλητισμό»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνάντηση με την Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός ...