Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Καλλιόπη Βέττα: Η Κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα στους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης χωρίς να μεταθέτει τις ευθύνες της σε άλλους»

«Καλλιόπη Βέττα: Η Κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα στους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης χωρίς να μεταθέτει τις ευθύνες της σε άλλους»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email




subscribe!





Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης παρατηρούν άναυδοι τις τελευταίες ημέρες την φαρσοκωμωδία των κυβερνητικών στελεχών σχετικά με το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει με την αποτύπωση και καταγραφή των κρουσμάτων στην περιοχή από τον ΕΟΔΥ.

Έπειτα από τρεις μήνες περιοριστικών μέτρων, χωρίς καμία στήριξη στους εργαζομένους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρά μόνο υποσχέσεις και ψίχουλα, τα τοπικά στελέχη της Ν.Δ., για να γλυτώσουν την κατακραυγή από το παρατεταμένο και καταστρεπτικό lockdown, στρέφονται ενάντια στην ίδια την κυβέρνηση και τους διορισμένους από αυτήν στους τομείς της ιχνηλάτησης και καταγραφής των κρουσμάτων(!).

Με την χθεσινή μου επιστολή ζητώ από τους αρμόδιους Υπουργούς να δώσουν υπεύθυνες και ξεκάθαρες απαντήσεις για την αλλοπρόσαλλη διαχείριση της υγειονομικής κατάστασης που έχει δημιουργήσει μια επιδημιολογική και οικονομική κρίση στην περιοχή.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι οι κυβερνητικές ευθύνες στο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων, στην ελλιπή ιχνηλάτηση, στην πλημμελή ενίσχυση του ΕΣΥ και στην ανεπαρκή στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στην Π.Ε. Κοζάνης είναι τεράστιες και δεν παραγράφονται ούτε μετατίθενται σε χαμηλόβαθμους υπαλλήλους, όπως τεχνηέντως επιχειρούν να κάνουν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ.

 

Υ.Γ.: Δε θα χρειαστεί copyright από τον κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο για την πλήρη και αυτολεξεί αντιγραφή των ερωτημάτων μου από την επιστολή που απηύθυνα προς τους αρμόδιους Υπουργούς για το ζήτημα της καταγραφής των κρουσμάτων στην δική του κοινοβουλευτική ερώτηση.

Αυτό που έχει όντως σημασία είναι η εμπεριστατωμένη απάντηση των υπευθύνων, την οποία περιμένουν όλοι οι πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης».

 

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας | Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό συνέδριο του έργου Ε-ΜΟΒ σχετικά με την ηλεκτροκίνηση στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό συνέδριο του έργου E-MOB που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου σχετικά με την ηλεκτροκίνηση ...