Αρχική > Πολιτική > Καλλιόπη Βέττα: «Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον, χωρίς αποκλεισμούς, για εμάς και τα παιδιά μας»

Καλλιόπη Βέττα: «Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο περιβάλλον, χωρίς αποκλεισμούς, για εμάς και τα παιδιά μας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δήλωσε :

«Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος μας καλεί σε διαρκή εγρήγορση και δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, την προστασία της βιοποικιλότητας και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων οικοσυστημάτων μας.

Αυτό, φυσικά, δεν μπορεί να επιτευχθεί με τους περιβαλλοντοκτόνους νόμους και την άνιση και άναρχη ανάπτυξη που προσπαθεί να επιβάλει στη χώρα η κυβέρνηση της ΝΔ. Ούτε επιτυγχάνεται με το ξήλωμα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας από μια κυβέρνηση που αντιλαμβάνεται το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον του τόπου μας ως εμπόδιο για την κερδοσκοπία των ισχυρών επιχειρηματικών συμφερόντων με τα οποία ταυτίζεται και εν τέλει υπηρετεί.

Ως ενεργοί πολίτες έχουμε χρέος να αποτρέψουμε αυτήν την εγκληματική πολιτική, διεκδικώντας ένα πιο καθαρό και βιώσιμο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Και ως κοινωνία οφείλουμε να οραματιστούμε το μέλλον αυτό, χτίζοντας συλλογικά και χωρίς αποκλεισμούς τη δίκαιη μετάβαση προς εκείνο το παραγωγικό μοντέλο που αξίζει στον τόπο και στον λαό μας, με κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη.»

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή​

Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δείτε τα πόθεν έσχες των βουλευτών Π.Ε. Φλώρινας Αντωνιάδη και Πέρκα, Γρεβενών Πάτση και Καστοριάς Τζηκαλάγια και Τεληγιορίδου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε τι δήλωσαν στις φορολογικές τους οι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Θεοπίστη Πέρκα, της Π.Ε. ...