Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Κάλεσμα του Γιάννη Δίκα, στην κεντρική ομιλία της Αθηνάς Τερζοπούλου

Κάλεσμα του Γιάννη Δίκα, στην κεντρική ομιλία της Αθηνάς Τερζοπούλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με την πραγματικά πολύτιμη ψήφο σας και με εμπιστευθήκατε να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας. Η τιμή που μου κάνατε είναι μεγάλη, όπως επίσης και η ευθύνη που επωμίζομαι. Έχω όμως πλήρη επίγνωση αυτής και, όπως μέχρι τώρα, πιστεύω θα ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του δύσκολου αυτού νέου ρόλου μου. Εξάλλου γνωρίζετε πως το έχω ήδη πράξει στις έως τώρα θεσμικές θέσεις που εσείς μου αναθέσατε.

Την Κυριακή επιλέγουμε μεταξύ δύο φιλοσοφιών. Από τη μία έχουμε το κατεστημένο, των “επαγγελματιών” πολιτικών, το οποίο συντηρεί τη διαπλοκή. Από την άλλη έχουμε το νέο, το άφθαρτο που ανιδιοτελώς θέλει να προσφέρει. Οι πολίτες πλέον έχουμε την ευθύνη της επιλογής. Το μέλλον του Δήμου βρίσκεται στα χέρια μας.

Σας καλώ λοιπόν στην ομιλία την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, όπου η Αυριανή Δήμαρχος Αθηνά Τερζοπούλου θα απευθυνθεί στο λαό της Εορδαίας, στην τελευταία της ομιλία πριν από την κάλπη. Επίσης, σας καλώ να συμμετάσχετε την Κυριακή στην ουσιαστική και καθοριστική εκλογική διαδικασία για να αναδείξουμε Δήμαρχο Εορδαίας για την επόμενη τετραετία την Αθηνά Τερζοπούλου. Μία επιτυχημένη επαγγελματία, δυναμική και άφθαρτη, με γνώση των θεμάτων του Δήμου και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Με εκτίμηση,
ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δημιουργούμε Μαζί!»

Δίκας Γ. Ιωάννης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη