Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Και πάλι από την αρχή για τον χρωματισμό – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Aυγούστου

Και πάλι από την αρχή για τον χρωματισμό – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 19 Aυγούστου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Σε νέες περιπέτειες μπήκε πολύπαθο το έργο χρωματισμού του Μποδοσάκειου, προϋπολογισμού 286.000 ευρώ, που είχε δημοπρατηθεί (επιτέλους) για τις 15 Ιουλίου 2020.

Για τους όρους δημοπράτησης υπήρξε ένσταση, ακυρώθηκε ο διαγωνισμός και επαναλαμβάνονται οι διαδικασίες με νέα ημερομηνία διαγωνισμού στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Το απαραίτητο αυτό έργο, πέρασε από πολλά ‘’κύματα’’ και καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, τοπικισμού και ανικανότητας των εκάστοτε διοικούντων, με αποτέλεσμα τα ήδη εξασφαλισμένα κονδύλια, να παραμένουν ανενεργά στο συρτάρι.

Πιστεύουμε ότι πλέον θα γίνει κανονικά η δημοπράτηση και θα ορισθεί o ανάδοχος εργολάβος, ο οποίος έχει  χρόνο για την εκτέλεση του έργου  180 ημέρες.

Θα ακολουθήσει και νέο έργο εσωτερικής συντήρησης των εγκαταστάσεων του Μποδοσάκειου, με πρωτοβουλία που ήδη ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης.

Όλα αυτά, μαζί με τις εργασίες κατασκευής νέου στεγάστρου, στη Βόρεια πλευρά, θεωρούνται απαραίτητα, ενόψει και της προετοιμασίας του Μποδοσάκειου ως νοσοκομείου αναφοράς για την Β΄φάση του Κορονοϊου.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η θολότητα του νερού στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Κατόπιν παραπόνων που μας κατέθεσαν αναγνώστες, αναζητήσαμε το που οφείλεται η παρατεταμένη θολότητα του νερού που προέρχεται ...