Αρχική > Ενέργεια > Κ. Χατζηδάκης για τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ: «Οι γκρίζες ημέρες των προηγούμενων ετών είναι πίσω για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας»

Κ. Χατζηδάκης για τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ: «Οι γκρίζες ημέρες των προηγούμενων ετών είναι πίσω για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δήλωση του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη, για τα κέρδη που ανακοίνωσε η ΔΕΗ, στα οικονομικά αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου του 2020:

Η ΔΕΗ κατέγραψε το α’ εξάμηνο του 2020 κέρδη προ φόρων 55 εκατ. ευρώ από ζημίες 318 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν. Είναι μια απτή απόδειξη της προόδου της ΔΕΗ και της συντονισμένης προσπάθειας που καταβάλαμε τους τελευταίους 12 μήνες. Οι γκρίζες ημέρες των προηγούμενων ετών είναι πίσω για τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας.

1️⃣ Ο νόμος 4643/2019 για τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ θέτει τις βάσεις για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης.
2️⃣ Η απολιγνιτοποίηση προχωρά με φροντίδα για τους εργαζομένους.
3️⃣ H ΔΕΗ μπαίνει δυναμικά στις ΑΠΕ και την ηλεκτροκίνηση.
4️⃣ Ξεκινά σε δυο μήνες η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη.

Η ΔΕΗ αλλάζει και μαζί της και η ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα. Δεν σταματάμε την προσπάθεια. Την συνεχίζουμε και την εντείνουμε.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: “Υποβάθμιση των πτυχίων ΕΠΑ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ.”

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μείζον θέμα, έχει προκύψει από την ψήφιση του ν. 4763/2020 για τους σπουδαστές στις ...