Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ημερίδα για τη γούνα στο πλαίσιο της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

Ημερίδα για τη γούνα στο πλαίσιο της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για το παγκόσμιο πρόγραμμα εποπτείας της ανιχνευσιμότητας και πιστοποίησης του εμπορίου γούνας (FURMARK) πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο κ. Paul Stockall, Διευθυντής Προτύπων & Αειφόρου Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας, ο οποίας ανέλυσε τους στόχους του προγράμματος που σκοπό έχει να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα καλής μεταχείρισης των ζώων και του περιβάλλοντος.

«Το FURMARK αποτελεί μία ισχυρή διαβεβαίωση ότι η βιομηχανία γούνας δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς τη βιωσιμότητα του τομέα, ενώ για τους καταναλωτές αποτελεί σήμα εγγυημένης ποιότητας για το προϊόν που αγοράζουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Stockal.

Με το πέρας της εισήγησης από μέρους των εκπροσώπων της IFF ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα του κλάδου της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ημερίδα οι γουνοποιοί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα στο δρόμο προς Λευκόβρυση – Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τροχαίο με μοτοσυκλέτα σημειώθηκε στο δρόμο προς Λευκόβρυση το απόγευμα του Σαββάτου με τον οδηγό να μεταφέρεται σε ...