Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ από το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

Ημερίδα διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ από το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το 1ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, συμμετείχε στο Πρόγραμμα ERASMUS+ Δράση ΚΑ1 “Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων”.

Το αναφερόμενο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα περιλάμβανε την κινητικότητα επτά καθηγητών του σχολείου στο Λονδίνο από τις 5-11-2019 έως 12-11-2019, με τίτλο «Challenge to change: Ατενίζοντας το σχολείο του 21ου αιώνα». Η συγκεκριμένη δράση στόχευε στην επιμόρφωση των καθηγητών πάνω σε μεθόδους κινητοποίησης του ενδιαφέροντος των μαθητών, στην εκμάθηση παιδαγωγικών λογισμικών και ψηφιακών εργαλείων, αλλά και στη γνωριμία τους με το εκπαιδευτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου και το επιτυχημένο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα “London Challenge”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στα σχολεία του Λονδίνου τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Η σχολική μας μονάδα, υλοποιώντας τις αρχές της διάχυσης των ευρωπαϊκών πολιτικών και έχοντας υπόψη την παιδαγωγική ευθύνη της απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στην τοπική κοινωνία γενικότερα, διοργανώνει μια πρώτη εκδήλωση ενημέρωσης την Πέμπτη, 19-12-2019 και ώρα 11π.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team