Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Ημερίδα από την Ακαδημία Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Ημερίδα από την Ακαδημία Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση-ημερίδα διοργάνωσε τη Τετάρτη το απόγευμα η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδα  στα πλαίσια της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ ΑΕ.

DSC05470

Το θέμα της ήταν   «Γενικές αρχές παιδιατρικής, παιδικής ψυχολογίας και διατροφής» όπου Ιατροί μέλη της επιστημονικής ομάδας της ΟΠΑΠ ΑΕ έδωσαν απαντήσεις και συμβουλές στους γονείς αναφορικά με την ισορροπημένη ανάπτυξη και εξέλιξη των μικρών αθλητών.

Η ημερίδα ήταν άλλη μία από τις παροχές του προγράμματος προς τους Ποδοσφαιριστές, Γονείς και Προπονητές της Ακαδημίας μας. Η απεσταλμένη ομιλήτρια του ΟΠΑΠ Κλαίρη Παπαβασιλείου (Διαιτολόγος – Διατροφολόγος) ανέλυσε το θέμα » Γενικές Αρχές Παιδιατρικής, Παιδικής Ψυχολογίας και Διατροφής», έπαιξε με παιχνίδια γνώσεων με τους νεαρούς αθλητές και απάντησε με σαφήνεια στα ερωτήματα που έθεσαν οι Γονείς και οι Προπονητές της Ομάδας. Η κ. Παπαβασιλείου μεταξύ άλλων είπε «σήμερα μιλήσαμε στους γονείς για την παιδική υγεία και παιδική ψυχολογία, αλλά κυρίως για τη διατροφή που βοηθάει πολύ τους αθλητές. Η διατροφή είναι πολύ σημαντική και θέλουμε να κάνουμε τους γονείς πιο ενεργούς σε αυτό το τομέα που είναι πολύ σημαντικούς.

DSC05466

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κωνσταντίνου υπεύθυνος της ακαδημίας δήλωσε «στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. επιστημονική ομάδα της ήρθε για να ενημερώσει τους γονείς για την ανάπτυξη των παιδιών σε θέματα ψυχολογίας και διατροφής.

DSC05457

Οι γονείς πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο για τέτοιες ημερίδες που αφορούν τη διατροφή αλλά και τη ψυχολογία των παιδιών τους γιατί είναι πολύ σημαντικό».

Στο τέλος της ομιλίας οι γονείς συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια που μοιράστηκαν από τους υπευθύνους της ΟΠΑΠ Α.Ε.

DSC05465 DSC05456 DSC05454 DSC05453

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ο Μητσοτάκης ακύρωσε την επιστροφή οπαδών! Με άδεια εξέδρα το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Με εντολή Μητσοτάκη “πάγωσε” η επιστροφή οπαδών στα ελληνικά γήπεδα! Η διαφωνία Τσιόδρα έφερε την ανατροπή. Χωρίς ...