Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Τοπαλίδης: ECOCAR για να πάτε γρήγορα και παντού από 1 ευρώ, χωρίς τέλη και 0% ρύπους!

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Τοπαλίδης: ECOCAR για να πάτε γρήγορα και παντού από 1 ευρώ, χωρίς τέλη και 0% ρύπους!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, χρόνο με το χρόνο, στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.
Στα ασύγκριτα πλεονεκτήματά τους, για ένα ecocar, είναι πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, φορτίζει γρήγορα με οικιακή πρίζα και σας κάνει να ξεχνάτε τα πρατήρια καυσίμων.

Πρόκειται για αυτοκίνητα που φορτίζουν με μια οικιακή πρίζα εύκολα & γρήγορα και πάτε παντού με 1€ ανά 100 χιλιόμετρα και χωρίς τέλη κυκλοφορίας και 0% ρύποι.

Στα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Τοπαλίδης, στην Κοζάνη, μπορείτε να κάνετε ένα TEST DRIVE και να δείτε από κοντά τι εστί ecocar ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε ποια τιμή μπορείτε να το αποκτήσετε και όλα τα ασύγκριτα οφέλη του, για την …τσέπη σας αλλά και για το περιβάλλον.

Η ίδια εταιρεία, μάλιστα, στα τέλη Ιουνίου έκανε μια εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ECOCAR, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, συναντώντας το ενδιαφέρον του κόσμου.  

Info:

Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα Τοπαλίδης

Ενημερωθείτε στο κατάστημα Ακρίτα 5 στην Κοζάνη και στο τηλ 2461025036.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team