Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η Υπουργική επίσκεψη και ο λάθος συναγερμός
Government cabinet meeting, at Maximos Mansion, in Athens, Greece on July 26, 2019. / Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 26 Ιουλίου 2019.

Η Υπουργική επίσκεψη και ο λάθος συναγερμός

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ένας εντελώς λάθος συναγερμός χτύπησε από το πρωί του Σαββάτου στην Π.Ε. Κοζάνης, μετά τις διαρροές που υπήρξαν σε κεντρικά ΜΜΕ για επικείμενες επισκέψεις υπουργών στις περιοχές όπου το λιανεμπόριο δεν άνοιξε από σήμερα Δευτέρα.

Τα τηλέφωνα έσπασαν, χωρίς όμως κανείς να επιβεβαιώνει κάποια επίσκεψη στην Κοζάνη, την ώρα που φαινόταν σίγουρη η μετάβαση των Πέτσα και Παπαθανάση σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Τελικώς η επικείμενη επίσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές του «Π» ουδέποτε υπήρξε ως σχεδιασμός της κυβέρνησης, ενώ απ’ ότι όλα δείχνουν η παρουσία Πέτσα στην Πάτρα, έγινε στα πλαίσια επίσκεψης του Αν. Υπουργού Εσωτερικών σε άλλη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Άλλωστε επίσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε ούτε στη Θεσσαλονίκη, από κάποιο μέλος της κυβέρνησης, με τους Περιφερειάρχες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στα πλαίσια του συντονισμού ενεργειών τους για την σύνταξη της επιστολής με αίτημα την έκτακτη στήριξη του λιανεμπορίου με 5.000 ευρώ, να μην ειδοποιούνται για παρουσία κυβερνητικών κλιμακίων στις περιοχές τους.

Στον «Π» μίλησαν το Σαββατοκύριακο στελέχη της αυτοδιοίκησης, αλλά και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή μια επίσκεψη Υπουργού δεν θα προσέφερε κάτι αν όλοι έμπαιναν σε μια ατέρμονη συζήτηση διαπιστώσεων για το δεδομένο πρόβλημα με την έξαρση της πανδημίας.

Όπως έλεγε μάλιστα έμπορος της Κοζάνης στον «Π» όταν ερωτήθηκε για τη στάση του εμπορικού κόσμου σε ενδεχόμενη επίσκεψη Υπουργού το Σαββατοκύριακο «δεν έχει νόημα πλέον, εμείς τις προτάσεις μας τις έχουμε κάνει από τον Οκτώβριο για να μην πω από τον προηγούμενο Μάρτιο για τη λειτουργία του λιανεμπορίου».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ολόκληρη η συγκλονιστική ομιλία του Παναγιώτη Μωυσιάδη, στην εκδήλωση «Πτολεμαΐδα, τόπος μνήμης και διεκδίκησης», αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κορωνοϊός: Μείωση των ενεργών κρουσμάτων την Δευτέρα στην Δυτική Μακεδονία. Πως κατανέμονται τα 20 ...