Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Η ξεχωριστή φωτογράφηση του Κώστα Μπιλιώνα σε επιμέλεια του καταστήματος Fantasy – Δύο νύφες και ένας γαμπρός σε ένα παραμυθένιο σκηνικό

Η ξεχωριστή φωτογράφηση του Κώστα Μπιλιώνα σε επιμέλεια του καταστήματος Fantasy – Δύο νύφες και ένας γαμπρός σε ένα παραμυθένιο σκηνικό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο γάμος δεν είναι απλώς δουλειά… Η παραμικρή  λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Ο προγραμματισμός ενός γάμου δεν είναι απλώς δουλειά. Χρειάζεται το πιο σημαντικό συστατικό εκτός από καλή διάθεση. Χρειάζεται ανθρώπους που θα ζωντανέψουν το όνειρο, που θα βάλουν το “μαγικό τους ραβδί” στο δικό σας παραμύθι.

Το κατάστημα Fantasy και η νεράιδα του παραμυθιού η Αγάπη Μπισιρίτσα, συνθέτουν το πιο όμορφο σκηνικό για τον δικό σας γάμο, όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί.

Το όμορφο μέρος, η τελετή, το ονειρικό φόρεμα και ο παραμυθένιος στολισμός είναι οι δικές σας μοναδικές στιγμές.

Αυτές τις ξεχωριστές στιγμές αποτύπωσε και φέτος με τον φακό του ο γνωστός Κοζανίτης φωτογράφος Κώστας Μπιλιώνας σε ένα πανέμορφο σκηνικό στο κτήμα Vavvos.

Οι δύο πανέμορφες νύφες με τον γοητευτικό γαμπρό, μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με ξεχωριστές λεπτομέρειες υπό την επιμέλεια της Αγάπης Μπισιρίτσα από το κατάστημα διακόσμησης styling Fantasy στην Κοζάνη, ήταν το θέμα της φωτογράφησης που διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά ο ταλαντούχος φωτογράφος Κώστας Μπιλιώνας.

Το KOZANILIFE.GR σας παρουσιάζει την ξεχωριστή φωτογράφηση:

Πηγή: kozanilife.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team