Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Η Βουλή φωταγωγήθηκε με τη χρυσή κορδέλα

Η Βουλή φωταγωγήθηκε με τη χρυσή κορδέλα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Για πρώτη φορά η Βουλή των Ελλήνων συμμετείχε στην καμπάνια του Παγκόσμιου Οργανισμού για τον Παιδιατρικό Καρκίνο (Childhood Cancer International – CCI) που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και την στήριξη των παιδιών που νοσούν.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου «φωτίστηκε» η πρόσοψη του κτιρίου του Κοινοβουλίου με τη «χρυσή κορδέλα» (Golden ribbon), που αποτελεί το σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου της παιδικής και εφηβικής ηλικίας . Κάθε χρόνο, παγκοσμίως, διαγιγνώσκονται περισσότερα από 300.000 παιδιά με καρκίνο, ενώ στην Ελλάδα νοσεί ένα παιδί κάθε μέρα.

Δεν φτάνει να είμαστε παρατηρητές του αγώνα τους, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και τις οικογενείας τους,  με τρεις πράξεις αγάπης, με την εγγραφή μας ως δότες μυελού, δίνοντας αίμα και αιμοπετάλια τώρα ειδικά που οι ανάγκες είναι αυξημένες.  

Η πρωτοβουλία για την προβολή του κοινωνικού μηνύματος ανήκει στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Καρκινάκι» σε συνεργασία με το «WinCancer».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: ΣΟΚ: Αρνητικό ρεκόρ με 508 νέα κρούσματα σήμερα! – 8 νέοι θάνατοι

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)Δεδομένα έως 16 Οκτωβρίου 2020, ώρα 15:00 Σήμερα ...