Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Επιχειρήσεις > Η Τράπεζα Πειραιώς πρωτοπορεί στη διαμόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας – Πρόγραμμα συναντήσεων στη Δυτική Μακεδονία

Η Τράπεζα Πειραιώς πρωτοπορεί στη διαμόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας – Πρόγραμμα συναντήσεων στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής στο στρατηγικό της στόχο για συνεχή ενίσχυση του πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης και διαμόρφωσης ενιαίας εταιρικής κουλτούρας σε όλα τα επίπεδα του Οργανισμού, συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου για την ενσωμάτωση των Αξιών της στις δομές και τις λειτουργίες της.

Με στόχο τη διάδοση των εταιρικών αξιών και της κατανόησής τους στην πράξη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου, μία συνάντηση-workshop στην Πτολεμαΐδα για εργαζόμενους στον Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας. Η συνάντηση περιλάμβανε συζήτηση για θέματα στρατηγικής, παρουσιάσεις σημαντικών έργων της Τράπεζας & ένα διαδραστικό workshop, ενώ τον συντονισμό ανέλαβαν μέλη της Διοικητικής Ομάδας της Τράπεζας.

Οι νέες αξίες της Τράπεζας προέκυψαν από τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων σε εσωτερική έρευνα και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Δημιουργούμε συνεχώς αξία
  • Βλέπουμε τα δεδομένα ως πρόκληση
  • Ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας
  • Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Σκοπός της Τράπεζας Πειραιώς είναι να δημιουργήσει μια ενιαία και σταθερή εταιρική κουλτούρα σε ολόκληρο τον Οργανισμό με βάση τις Αρχές της Υπευθυνότητας, της Αξιοκρατίας και της Διαφάνειας, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προάγει την ανοικτή επικοινωνία, την υψηλή απόδοση και την προσωπική ανάπτυξη.

Η δράση για τη διάδοση των αξιών μέσα από έναν ανοικτό και συμμετοχικό τρόπο πραγματοποιείται με Επί Τόπου επισκέψεις και συναντήσεις σε πόλεις ανά την Ελλάδα, ξεπερνώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team