Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Η Θρακιώτικη ενδυμασία ενσωματώθηκε στην Προεδρική Φρουρά! – «Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και εθνική ανάταση» δηλώνει ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας

Η Θρακιώτικη ενδυμασία ενσωματώθηκε στην Προεδρική Φρουρά! – «Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και εθνική ανάταση» δηλώνει ο πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η Θρακιώτικη ενδυμασία ενσωματώθηκε στην Προεδρική Φρουρά, γεγονός το οποίο χαιρετίζουν οι απανταχού Θρακιώτες!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρόντος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, βουλευτών και φορέων.  Από το βήμα της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αναφορά στην προσφορά του Θρακικού Ελληνισμού, στο ήθος και την αξιοπρέπεια που διακρίνουν τους Θράκες και έστειλε για μια ακόμη φορά ένα σαφές μήνυμα προς την Τουρκία, υπογραμμίζοντας ότι οι Έλληνες στα σημαντικά είναι πάντα ενωμένοι.

Όπως δήλωσε σχετικά στο e-ptolemeos.gr, ο Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Εορδαίας Λιβέρης Πασχαλίδης: «Αισθανόμαστε υπερηφάνια και εθνική ανάταση από πλευράς των Θρακιωτών, ήταν μια προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας η οποία ευοδώθηκε επιτυχώς».

Σχολιάζοντας σχετικά η Θρακική Εστία Εορδαίας, που ήταν παρών στην τελετή, ανέφερε: «Τιμή και υπερηφάνεια! Η Θρακιώτικη φορεσιά παραδόθηκε στην προεδρική φρουρά και αποτελεί πλέον Στολή των Ευζώνων μας. Η Θρακική Εστία Εορδαίας παρούσα. Συγχαρητήρια στα πρώην και νυν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων καθώς και τις ευχαριστίες μας προς την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Στρατιωτικο Γραφείο για την αποδοχή και την υλοποίηση του αιτήματος!».

 

Δείτε το σχετικό video του https://www.serrespost.gr/

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team