Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η σύγχυση για τα κρούσματα COVID-19 (!) στο Νότιο Πεδίο, και οι ανακοινώσεις

Η σύγχυση για τα κρούσματα COVID-19 (!) στο Νότιο Πεδίο, και οι ανακοινώσεις

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μεγάλη η σύγχυση που δημιουργήθηκε χθες Δευτέρα για κρούσματα κορωνοϊού στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ. Πολλοί είναι αυτοί που το διέρρευσαν, ακολούθως αξιοποιήθηκε σε ανακοινώσεις σωματείων, ακόμα και στο μήνυμα του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Αποτέλεσμα ήταν, να υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους εργαζομένους και της οικογένειες τους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο καθ” ύλην αρμόδιος, ο Διευθυντής του ΛΚΔΜ Αντώνης Νίκου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) βγήκε και αποκατέστησε την πραγματικότητα διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες περί διασποράς του ιού στο ορυχείο, αλλά και τις αναφορές για ύπαρξη κρουσμάτων μέσα στο ορυχείο. 

Το ότι ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός στον ιό, βρίσκεται σε άδεια εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες, δεν αφήνει περιθώρια για ακούσιες ή εκούσιες παρερμηνείες. Καλό θα είναι, ευαίσθητα θέματα όπως η δημόσια υγεία να μη χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς. Ειδικά σε μία μικρή κοινωνία, που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, ...