Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > «Η σήραγγα της Κλεισούρας θα ολοκληρωθεί εντός της 4ετίας»- Τι είπε ο Περιφερειάρχης για το μεγάλο οδικό έργο- Δέσμευση και για τον κάθετο Πτολεμαΐδα- Φλώρινα- Μήνυμα στους ξενοδόχους της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να αποφύγουν «βιαστικές και αναγκαστικές επιλογές»

«Η σήραγγα της Κλεισούρας θα ολοκληρωθεί εντός της 4ετίας»- Τι είπε ο Περιφερειάρχης για το μεγάλο οδικό έργο- Δέσμευση και για τον κάθετο Πτολεμαΐδα- Φλώρινα- Μήνυμα στους ξενοδόχους της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να αποφύγουν «βιαστικές και αναγκαστικές επιλογές»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Εντός της τρέχουσας 4ετίας το έργο θα υλοποιηθεί, τόνισε για τη σήραγγα της Κλεισούρας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΔΙΚΤΥΟ».

Ο Περιφερειάρχης βρέθηκε χθες στην Καστοριά συμμετέχοντας σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και τον Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Σαββόπουλο, προγραμματίζοντας δράσεις σχετικές με την περιοχή ενώ ενημερώθηκε για την πορεία των διαδικασιών για μια σειρά έργων που αφορούν τη συγκεκριμένη Περιφερειακή Ενότητα.

Στη σύσκεψη τονίστηκε για άλλη μία φορά πως η σήραγγα της Κλεισούρας ήταν το μόνο ώριμο μεγάλο έργο προς ένταξη στο ΠΕΠ, ενώ ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή για την κατασκευή δρόμου που θα συνδέει τον κόμβο του Βαρικού με την Κλεισούρα, ώστε να μην μείνει στην απομόνωση ο συγκεκριμένος οικισμός.

«Βγάλαμε ένα έργο από τη λήθη και το φέραμε στο προσκήνιο», δήλωσε λίγο αργότερα στη συνέντευξή του ο Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος έστειλε και μήνυμα για τον κάθετο άξονα Πτολεμαΐδα- Φλώρινα, διαβεβαιώνοντας πως και αυτό το έργο θα ενταχθεί στο τρέχον ΠΕΠ.

Στη σύσκεψη έγινε κουβέντα για το φυσικό αέριο, με την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να είναι η ένταξη στο ΠΕΠ της συνολικής παρέμβασης των υποδομών για το σχεδιασμό σε Καστοριά και Γρεβενά αλλά και του νέου σχεδιασμού για τον ενεργειακό άξονα Φλώρινα- Αμύνταιο- Πτολεμαΐδα- Φλώρινα.

Τέλος ο Γιώργος Κασαπίδης έστειλε μήνυμα στους ξενοδόχους της Δυτικής Μακεδονίας, αναφερόμενος στο σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη, υπογραμμίζοντας πως η Περιφέρεια μέσα στον επόμενο χρόνο θα προχωρήσει σε στοχευμένες παρεμβάσεις και σε ολοκλήρωση υποδομών με στόχο την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών. «Καταλαβαίνω τους ξενοδόχους, αλλά τους ζητώ λίγη ακόμα υπομονή ώστε να μην προχωρούν σε βιαστικές και αναγκαστικές επιλογές», είπε ο κ. Κασαπίδης αναφερόμενος φυσικά στην επιλογή πολλών ιδιοκτητών ξενοδοχείων οι οποίοι φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες στα καταλύματά τους.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας