Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Η ποδοσφαιρική ομάδα του “ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ” Πτολεμαϊδος το 1967 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 10/07/2019

Η ποδοσφαιρική ομάδα του “ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ” Πτολεμαϊδος το 1967 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 10/07/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η ληξιαρχική πράξη του Πτολεμαίου είναι προγενέστερη του ΑΡΗ, με αξιόλογη, θα λέγαμε, παρουσία στον ευρύτερο χώρο της Δυτικής Μακεδονίας, όμως, δεν κατάφερε να πλησιάσει τη δόξα και τις επιτυχίες αυτές του νεώτερού του ΑΡΗ.
Η πορεία του παρουσίασε αρκετές διακοπές και διακυμάνσεις σε σημείο που εμποδίζονταν την συνεχή του ανοδική πορεία, με τελική συνέπεια να παραμένει στην κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Δυτικής Μακεδονίας χωρίς καμία διάκριση (πρωταθλητής).
Στη φώτο μας, η ομάδα του “ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ”, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της με την αντίστοιχη ομάδα του Αργους Οριστικού, για το πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας.
Στον αγώνα αυτό, η εμφάνισή του “ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ” ήταν αξιόλογη και αποδοτική, αφού κατάφερε και επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 3-1.
Η ομάδα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ αγωνίστηκε με τους:
Σειρά 1η, από αριστερά: Εφραιμίδης Πέτρος, Κακαράντζας Αχιλλέας (Λάκης), Σταυρίδης Μιχάλης, Ελευθεριάδης Πανάγος, Παντελίδης Γιώργος (από Πύργους) και Πατρικάκης Παναγιώτης (Γιώτης).
Σειρά 2η, από αριστερά: Βουνοτρυπίδης Αβραάμ (Μάκης), Καλομενίδης Παναγιώτης (Γιώτης-Φασκού), Στεφανόπουλος (γιος του Ιερέα Αγίου Στεφάνου), Ελευθεριάδης Κώστας, Λεσγίδης Θεμιστοκλής (Θέμης) και Δίκας Αλέκος
Από την ομάδα του Πτολεμαίου, ο μοναδικός που μεταπήδησε στον Αρη ήταν, ο αρχηγός του, Βουνοτρυπίδης Μάκης , όπου και αγωνίστηκε, με επιτυχία, για αρκετά χρόνια.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team