Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοινότητα Φούφα, “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ” πριν από … 60 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 04/03/2020

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοινότητα Φούφα, “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ” πριν από … 60 χρόνια – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 04/03/2020

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προφανώς , ήταν η πρώτη μεταπολεμική  ποδοσφαιρική  ομάδα της Κοινότητας Φούφα-Πτολεμαϊδος, άλλωστε, κάτι τέτοιο μαρτυρούν και  τα…. ποδοσφαιρικά (ξυπολταρία) του τερματοφύλακα , γνωστό φαινόμενο της εποχής και όμως η ομάδα αυτή εκπροσωπεί , ΕΠΑΞΙΑ στη Γ. Εθνική,  την Πτολεμαϊδα και όλη την Εορδαία μας και συγχαίρουμε τους γενναίους μαχητές στο σύνολο τους.

Στη φώτο μας του 1960, όπως μας πληροφόρησαν, είναι:  

ΣΕΙΡΑ 1η, από αριστερά: Ξαπλωμένος ο τερματοφύλακας , Χατζής  Ιωάννης .

ΣΕΙΡΑ 2η καθιστοί:, από αριστερά:  Ο Κύπτης Χαράλαμπος – ο Βενιαμίν  της ομάδας,  Στεφάνου Τηλέμαχος, ο Μπίντσης  Κώστας  και ο Σίκλης Πέτρος.

ΣΕΙΡΑ 3η όρθιοι. Ο Σαρβάνης  Δημήτριος, ο Νίτσιος  Συμεών, ο Βόρσιας  Στέφανος, ο Παντζούρης  Ζήσης, ο Μπίντσης Νικόλαος και κλίνει το ΤΙΜ της ομάδας ο Στραντζας  Βύρων.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team