Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Η παραίτηση του Α. Δασκαλόπουλου από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και τα προβλήματα που εγείρει

Η παραίτηση του Α. Δασκαλόπουλου από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και τα προβλήματα που εγείρει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου, από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Όπως έγινε, ωστόσο, γνωστό, η παραίτηση αυτή δεν έγινε δεκτή από τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη γιατί δεν έγινε στο αρμόδιο όργανο.

Στο παρασκήνιο, υπάρχει μια συζήτηση που έχει να κάνει με τη σύνθεση και τη λειτουργία της οικονομικής επιτροπής. Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλόπουλος ανέλαβε ως αναπληρωματικό μέλος τη θέση του Κωνσταντίνου Καναβού που ανεξαρτητοποιήθηκε από την πλειοψηφία και δεν μπορεί να είναι μέλος της οικονομικής επιτροπής. Αν γινόταν δεκτή η παραίτηση του κ. Δασκαλόπουλου δεν θα υπήρχαν άλλα μέλη της παράταξης Καρυπίδη για να τον αναπληρώσουν, άρα δεν είχε την πλειοψηφία η παράταξη Καρυπίδη στην επιτροπή.  Μπάχαλο, που δείχνει τη δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο περιφερειάρχης!

 

 

Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team