Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ι. Παντελίδης για το κλείσιμο ξενοδοχείων: «Υπάρχουν πρακτικά προβλήματα από την απόφαση»

Ι. Παντελίδης για το κλείσιμο ξενοδοχείων: «Υπάρχουν πρακτικά προβλήματα από την απόφαση»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΝΑ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Από μεθαύριο τα μεσάνυχτα θα τεθεί σε εφαρμογή το έκτακτο μέτρο της κυβέρνησης για το κλείσιμο των ξενοδοχείων στη χώρα, με την εξαίρεση να παραμείνει ανοιχτό ένα ανά περιφερειακή ενότητα και από τρία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εν λόγω προληπτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης αν είναι απόλυτα σεβαστή από τους επιχειρηματίες μιας και προέχει η δημόσια υγεία, έφερε προβληματισμό στους ξενοδόχους της περιοχής, για πρακτικά προβλήματα που θα προκύψουν τοπικά, με τον Ιάκωβο Παντελίδη να τονίζει μιλώντας στον «Π» πως στα ξενοδοχεία της Πτολεμαΐδας, λ.χ., μένει κόσμος που εργάζεται στην υπό κατασκευή νέα λιγνιτική μονάδα «Πτολεμαΐδα 5». «Αυτός ο κόσμος τι θα γίνει;», αναρωτιέται, θέτοντας πρακτικά προβλήματα στην εφαρμογή της απόφασης.

Ακόμη, τονίζει πως λόγω παρουσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου στην περιοχή, συγγενείς ασθενώς κάπου θα πρέπει να μείνουν, ενώ λέει ακόμη ότι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν χρήση των υπηρεσιών των ξενοδοχείων για να κάνουν ένα μπάνιο π.χ., ειδικά όσοι έχουν ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους, για λόγους προφύλαξης.

Η τελική απόφαση από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κοζάνης θα παρθεί την Κυριακή και πιθανών να γίνει με κλήρωση. Ωστόσο ο κ. Παντελίδης αναφέρει πως ζητήθηκε από την κυβέρνηση και τους υπουργούς να λειτουργήσουν δύο ξενοδοχεία στην περιοχή μας, ένα στην Κοζάνη και ένα στην Πτολεμαΐδα, χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη