Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας «έβγαλε» 20 κιλά κάνναβη μέσα από στεγνωτήρια ρούχων!!!

Η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας «έβγαλε» 20 κιλά κάνναβη μέσα από στεγνωτήρια ρούχων!!!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

 Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, μετά από επιχείρηση που έκανε την Παρασκευή 22 Μαΐου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατάφερε να βρει ποσότητα 20 κιλών κάνναβης, που δύο Ελληνίδες Ρομά 22 και 25 ετών, είχαν κρύψει μέσα σε δύο στεγνωτήρια ρούχων!!!

Συγκεκριμένα το απόγευμα Παρασκευής 22 Μαΐου στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, πίσω από το εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, όπου βρίσκονται κάποιες παράγκες όπου διαμένουν Ρομά, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας μετά από παρακολούθηση και αξιολόγηση στοιχείων εντόπισε την παράγκα όπου διέμενε η 25χρονη και εκτιμάται ότι  η 22χρονη, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι συμβαίνει, είχε μεταφέρει την ποσότητα των ναρκωτικών για να τα κρύψει στην παράγκα της φίλης και συνεργού της. Μετά από έφοδο της Ομάδας Δίωξης εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά συσκευασμένα και κρυμμένα μέσα σε δύο στεγνωτήρια ρούχων!Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αναλογική και μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.400 ευρώ και το αυτοκίνητο της 22χρονης. Θα σχηματιστεί δικογραφία για τις συλληφθείσες και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.  
Πηγή: https://www.laosnews.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στάση Σερβίων: «Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ- Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανακοίνωση για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων που συννεδρίασε σήμερα και καλώντας ...