Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η «Μήδεια» μπλόκαρε τον εμβολιασμό- Νέα ραντεβού και… παρατάσεις στο Μαμάτσειο

Η «Μήδεια» μπλόκαρε τον εμβολιασμό- Νέα ραντεβού και… παρατάσεις στο Μαμάτσειο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η κακοκαιρία των τελευταίων 48 ωρών δυσχέραινε το έργο του εμβολιασμού στη Δυτική Μακεδονία, καθώς τη Δευτέρα το πρωί παρατηρήθηκε μικρή καθυστέρηση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όταν γιατρός ο οποίος διαμένει στην Έδεσσα δεν μπόρεσε να είναι στη θέση του στις 8π.μ.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου διαπίστωσε το πρόβλημα και μετά από περίπου μισή ώρα, όρισε άλλον γιατρό ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία, ενώ με ανακοίνωσή της τόνισε πως η κατάσταση ομαλοποιήθηκε στις 9π.μ. όταν και ο γιατρός κατάφερε να φτάσει από την Έδεσσα στο Μαμάτσειο.

Πάντως, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σε όλη την περιοχή απέτρεψαν αρκετούς πολίτες στο να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να χαθούν 18-19 ραντεβού στο Μαμάτσειο της Κοζάνης.

Από αυτά κάποια ήταν ραντεβού δεύτερης δόσης, με τη διοίκηση του Νοσοκομείου να καλεί τους συγκεκριμένους πολίτες να προσέλθουν κανονικά τις επόμενες 2-3 ημέρες χωρίς νέο ραντεβού, καθώς είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού.

Σε ότι έχει να κάνει με τους πολίτες οι οποίοι είχαν ραντεβού πρώτης δόσης εμβολίου, αυτοί υποχρεωτικά θα μπούνε στο σύστημα ώστε να κλείσουν νέο ραντεβού στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο.

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο καθημερινώς πραγματοποιούνται 110-120 εμβολιασμοί ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 1900 πρώτης δόσης και 2.800 συνολικοί εμβολιασμοί(πρώτης και δεύτερης δόσης).

Να σημειωθεί πως η ηλικιακή ομάδα των 60-64, δεν εμβολιάζεται στο Μαμάτσειο της Κοζάνης, καθώς εκεί γίνεται μόνο το εμβόλιο της Pfizer με το οποίο τροφοδοτείται ανά 4 ημέρες το Νοσοκομείο.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Συμμετέχουμε, Διαμαρτυρόμαστε, Απαιτούμε!»- Τη Δευτέρα στις 11π.μ. από κοινού διαμαρτυρία μπροστά στο Δημαρχείο με εμπορικούς συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ύστερα από έκτακτα ΔΣ που διενεργήθηκαν σε όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αποφασίστηκε να γίνει ...