Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας: Βασική αιτία τροχαίων ατυχημάτων, η κατανάλωση αλκοόλ

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας: Βασική αιτία τροχαίων ατυχημάτων, η κατανάλωση αλκοόλ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Ως βασική αιτία, μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων» σε ολόκληρη τη χώρα και την περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας, καταγράφεται η κατανάλωση  του αλκοόλ, σύμφωνα και με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Και δυστυχώς τα ίδια στοιχεία, δείχνουν ότι αρκετά  από αυτά τα τροχαία είναι  θανατηφόρα ή προκαλούν αναπηρίες και βαρύτατους τραυματισμούς.

Διανύοντας ακόμη περίοδο καλοκαιριού, με διακοπές, πολλές αποδράσεις και αυξημένες  μετακινήσεις, το   Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαίδας-Φλώρινας, δηλώνει δημόσια  και  την  δική  του συμμετοχή στην αντιμετώπιση του φαινομένου «Αλκοόλ και οδήγηση» και στηρίζει   εμπράκτως,  οποιεσδήποτε  πρωτοβουλίες και κοινές δράσεις γίνονται  στην  ευρύτερη  περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζει και θεωρεί θετικές τις ενημερωτικές  πρωτοβουλίες της Τροχαίας , καθώς και των τοπικών φορέων και αρχών, επισημαίνοντας  την ανάγκη να συνεχισθούν πιο εντατικά  τα  μέτρα πρόληψης, για  την καλλιέργεια και ανάπτυξη  ορθών στάσεων οδηγικής συμπεριφοράς στη νέα γενιά, μέσα από τα σχολεία και την εκπαίδευση.

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team