Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας: Αναίμακτα γιορτινά ταξίδια , με τεχνικό έλεγχο και μέτρα ασφαλείας

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας: Αναίμακτα γιορτινά ταξίδια , με τεχνικό έλεγχο και μέτρα ασφαλείας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η επικείμενη έλευση του Πάσχα, με  την αύξηση των οδικών μετακινήσεων και τον προγραμματισμό μικρών η μεγάλων ταξιδιών καθ όλη  την περίοδο  των εορταστικών διακοπών και των αδειών, προκαλεί   αυξημένους κινδύνους   τροχαίων ατυχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας  και  καθιστά  αναγκαία  την  τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ)  και των  βασικών κανόνων  που πρέπει  να εφαρμόζουμε ως   οδηγοί οχημάτων ή δικύκλων .

Στο πλαίσιο αυτό, το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της AUTOVISION-  που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας-Φλώρινας-  υπενθυμίζει σε όλους  ότι δεν πρέπει να  ξεπερνούμε τα καθοριζόμενα όρια ταχύτητας, να κάνουμε   χρήση  της  ζώνης ασφαλείας, να ασφαλίζουμε τα παιδιά  μόνο στα ειδικά  καθίσματα και να αποφεύγουμε  τη  χρήση του  κινητού τηλεφώνου και του αλκοόλ κατά την οδήγηση .

Για την  καλύτερη δυνατή οδική ασφάλεια επίσης,  κατά την περίοδο των εορτών , δεν πρέπει  να ξεχνάμε να ελέγχουμε το  αυτοκίνητο μας πριν  από  κάποιο ταξίδι μας, ενώ  καλού-κακού  ρίξτε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου σας για να  θυμηθείτε την ημερομηνία που περνάτε από έλεγχο, να προγραμματίσετε έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2463055720 και  να αποφύγετε   έτσι  το  προβλεπόμενο  πρόστιμο της  καθυστέρησης.

Μ΄ αυτές  τις επισημάνσεις, το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της AUTOVISION  εύχεται  σε  όλους  τους  κατοίκους  της Δυτικής Μακεδονίας Καλά και αναίμακτα ταξίδια και η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει σε όλους το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας  και της Ειρήνης.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team