Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσ/νίκης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στη 16η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσ/νίκης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στη 16η Διεθνή Έκθεση  Βιβλίου Θεσσαλονίκης που φιλοξενείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο από την Πέμπτη 9 μέχρι και την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Η Κοβεντάρειος φιλοξενείται στο περίπτερο 13, stand 83Α, όπου θα υπάρχουν  όλες οι εκδόσεις της.

Παράλληλα, η ΚΔΒΚ θα συμμετάσχει στο 3ο Συνέδριο Μουσικών Βιβλιοθηκών και Αρχείων που διοργανώνεται στις 10 και 11 Μαΐου 2019.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα διεξαχθεί στο κτίριο του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θέρμης και στην Α΄ συνεδρία (11.45- 13.45)  ένας εκ των ομιλητών θα είναι ο Πρόεδρος της ΚΔΒΚ και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης κ. Παναγιώτης Δημόπουλος. Η ομιλία του θα έχει θέμα “Επί Πτερύγων Ανέμων”, η Μουσική σκέψη του Διονυσίου Ψαριανού και η σημασία της για την οργάνωση Μουσικών Βιβλιοθηκών, Αρχείων και Συλλογών.

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός”, στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ και στη Β΄ συνεδρία (12.30- 14.00) μια εκ των ομιλητών θα είναι η κ. Ελένη Μαργαρίτη, αναπληρώτρια προϊσταμένη της ΚΔΒΚ. Η ομιλία της θα έχει θέμα “Η μουσική συλλογή της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team