Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η κοροϊδία του ψεύτη Πρωθυπουργού στους Δυτικομακεδόνες με το ΤΑΔΥΜ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Η κοροϊδία του ψεύτη Πρωθυπουργού στους Δυτικομακεδόνες με το ΤΑΔΥΜ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, την δημιουργία (και λειτουργία!) του ΤΑΔΥΜ, του Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. Επρόκειτο για ένα σημαντικό εργαλείο, το οποίο θα μπορούσε να υποστηρίξει κρίσιμα, τη λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Δυστυχώς ο ψεύτης Πρωθυπουργός, ο Περιφερειάρχης Καρυπίδης, και όλα τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μας κορόιδεψαν. Κορόιδεψαν πολίτες, επιχειρηματίες, Επιμελητήρια, Αυτοδιοίκηση, όλους. Τρία χρόνια μετά την εξαγγελία του, το Ταμείο δεν λειτουργεί, δεν έχει βγάλει προϊόντα, δεν έχει προσφέρει τίποτα στους πολίτες, εκτός από αμοιβές σε μελέτες, σύμβουλους, παρασύμβουλους, πάνε-έλα στην Αθήνα, γιορτές, μπουφέδες και τέτοια ωραία. Η θητεία του τελειώνει, και μένουμε με ένα ακόμα «μακέτο» στο χέρι.
Δεν είναι όμως μόνο το ότι είπαν ψέματα, το χειρότερο είναι ο εμπαιγμός. Δεν είναι δυνατόν, να «παίζεις» με ανθρώπους που αγκομαχούν μέρα με τη μέρα για να πληρώνουν ΕΦΚΑ, Εφορία, Εισφορές Αλληλεγγύης και διάφορα άλλα «κερατιάτικα» για να μοιράζεις εσύ επιδόματα, και επιπρόσθετα να τους εμπαίζεις με διαφημιστικά κόλπα για χρηματοδοτικά εργαλεία.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team