Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Η κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη (video, pics)

Η κοπή βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη (video, pics)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και κομματικών στελεχών της περιοχής πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο «Κλειώ», η κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία του ο υπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η μεταλιγνιτική εποχή δεν θα έρθει χωρίς επενδυτική στήριξη στη Δυτική Μακεδονία και πως η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σχετικό πρόγραμμα ομαλής μετάβασης. Παράλληλα, τόνισε και την ανάγκη στήριξης της ιδιωτικής επένδυσης στο Ξινό Νερό.

 

Στην εκδήλωση προβλήθηκε σε video μήνυμα του πρωθυπουργού και πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου, Μητσοτάκη, ενώ χαιρέτησαν ο εκπρόσωπος της ΝΟΔΕ Φλώρινας Βασίλης Μπούτσης (που ανέγνωσε μήνυμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Θωμά Θεοδώρου), ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης κ. Καρακασίδης και οι δήμαρχοι Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης και Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης. Μάλιστα, ο κ. Μπιτάκης επέδωσε υπόμνημα με το οποίο ζητά σύνδεση της τηλεθέρμανσης Αμυνταίου με τη Μονάδα 5 της Πτολεμαΐδας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Γιώργος Τσιρώνης.

Πηγή: neaflorina

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team