Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης – «Για ακόμη μια χρονιά η ανάκαμψη έμεινε μόνο στα λόγια…»

Η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης – «Για ακόμη μια χρονιά η ανάκαμψη έμεινε μόνο στα λόγια…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο cafe Agora, στην Κοζάνη, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της πόλης έδωσαν δυναμικό «παρών», στην εκδήλωση, στην οποία έγινε από την διοίκηση ένας απολογισμός πεπραγμένων για τη χρονιά που πέρασε, μια χρονιά ομολογουμένως δύσκολη για τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες.

«Το 2018 ήταν ένα ακόμη δύσκολο έτος για την ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση . Ήταν για το εμπόριο μια χρονιά αναδιανομής του τζίρου, υπέρογκων φορολογικών υποχρεώσεων και ασφυκτικών φορολογικών πιέσεων. Για ακόμη μια φορά έγινε λόγος για την ανάκαμψη που μένει μόνο στα λόγια. Ως εμπορικός σύλλογος Κοζάνης, μέλος της ΕΣΕΕ, διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε καθημερινά για απλοποιημένο, δίκαιο φορολογικό σύστημα…», τόνισε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάκης Δραγατσίκας.

Φωτογραφίες-video Γιώργος Τριανταφύλλου


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team