Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η καλύτερη χρονιά για το ελαιόλαδο Ιμέρων – Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Συνεταιρισμός

Η καλύτερη χρονιά για το ελαιόλαδο Ιμέρων – Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Συνεταιρισμός

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου οδηγείται ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιοπαραγωγών Ιμέρων, του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, σε μια χρονική συγκυρία που είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για τους παραγωγούς του, αφού η φετινή χρονιά φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη από πλευράς ποσότητας και ποιότητας ελαιολάδου, από τη χρονιά που συστάθηκε ο συνεταιρισμός!

Παρά το γεγονός ότι οι ελαιοπαραγωγοί πανελλαδικά είναι δυσαρεστημένοι εφέτος από το λάδι που θα βγάλουν, τα Ίμερα εξαιτίας του μικροκλίματός τους έχουν μια εξαιρετική σεζόν, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» το μέλος του συνεταιρισμού και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης. Μάλιστα, προσέθεσε πως η φετινή χρονιά θα είναι η καλύτερη σε ποσότητα και ποιότητα ελαιολάδου, από τη χρονιά που δημιουργήθηκε ο συνεταιρισμός! Οι 65 καλλιεργητές, περίπου αναμένεται να βγάλουν περί τους 170 τόνους λάδι, κορυφαίας ποιότητα αγουρέλαιου. Επόμενο βήμα για τον συνεταιρισμό είναι να προχωρήσει το τυποποιητήριο, κάτι που θα «ανοίξει» τα φτερά του συνεταιρισμού και σε νέες αγορές.
Σε ό,τι αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του συνεταιρισμού, αυτή αφορά το ποσό των 10.000 ευρώ. Το πρώτο «άνοιγμα» θα γίνει στους 33 ήδη έχοντες μερίδα και αν καλυφθεί εσωτερικά ως τις 5 Δεκεμβρίου θα γίνει και ευρύτερο άνοιγμα.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ο Δήμος Βελβεντού ενημερώνει για την παράταση του συναγερμού επιπέδου 4 στο Ν. Κοζάνης, βάση ΦΕΚ

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Απίστευτο συμβάν σε σχολείο της Κοζάνης: Γονείς δεν επέτρεψαν να γίνουν rapid test ...