Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Η Ιωάννα Ανδρονικίδου για την σήραγγα Κλεισούρας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

Η Ιωάννα Ανδρονικίδου για την σήραγγα Κλεισούρας – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την πορεία του πολύ μεγάλου έργου, ‘’σήραγγα Κλεισούρας έφερε με ερώτησή της στο Δημοτικό Συμβουλίου η Επικεφαλής του συνδυασμού ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Ιωάννα Ανδρονικίδου. Η έμπειρη αυτοδιοικητικός και ανυποχώρητη για τα τοπικά ζητήματα, μεταξύ άλλων τόνισε:
«Είναι γνωστό ότι το θέμα της σήραγγας της Κλεισούρας, παρόλο που από ετών είναι ώριμο για υλοποίηση του, για γνωστούς τοπικιστικούς λόγους, είναι τοποθετημένο στο ΄΄ψυγείο’’.
Τώρα τελευταία η σήραγγα της Κλεισούρας άρχισε και πάλι να συζητείται με πρωτοβουλία της νέας Περιφερειακής Αρχής και του τοπικού Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Τσιούμαρη. Εξάλλου η σήραγγα της Κλεισούρας ήταν και δική σας προεκλογική δέσμευση. Σας ρωτούμε, κύριε Δήμαρχε, ποιες είναι οι δικές σας συγκεκριμένες προσπάθειες και ποιο είναι το γενικότερο πλάνο σας για την προώθηση και τελική υλοποίηση του συγκεκριμένου ζητήματος, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα συμφέροντα του Δήμου μας».
Για το θέμα της σήραγγας ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς ανάφερε ότι έκανε ήδη συνάντηση με τον εισηγητή του θέματος, αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, ενώ απέστειλε και επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, ζητώντας ομόφωνη απόφαση για την προώθηση του έργου.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]lemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team