Αρχική > Slider > Η Γ.Σ. της ΚΕΔΕ- Μαλούτας, Πλακεντάς, Κορεντσίδης υποψήφιοι για το Δ.Σ.- Υποψήφιοι στο Εποπτικό ο Δημοσθένης Κουπτσίδης και Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Η Γ.Σ. της ΚΕΔΕ- Μαλούτας, Πλακεντάς, Κορεντσίδης υποψήφιοι για το Δ.Σ.- Υποψήφιοι στο Εποπτικό ο Δημοσθένης Κουπτσίδης και Χρήστος Γκοσλιόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Χθες το πρωί στην Αθήνα ήταν σε εξέλιξη η Γ.Σ. της ΚΕΔΕ με αποκλειστικό θέμα την εκλογή των νέων οργάνων της. Λίγο μετά τις 2.30μ.μ. άρχισε και η διαδικασία της ψηφοφορίας η οποία αναμένονταν να ολοκληρωθεί στις 6.30μ.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονταν χθες λίγο μετά τις 10.μ.μ.
Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν φυσικά και οι αυτοδιοικητικοί της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ όπως σας έχει ενημερώσει ο «Π» υποψήφιοι για το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ είναι οι Δήμαρχοι Εορδαίας και Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς και Λάζαρος Μαλούτας αντίστοιχα.
Σε αυτούς ήρθε να προστεθεί σήμερα και η υποψηφιότητα του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχει και ο Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ υποψήφιος με για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ είναι για άλλη μία φορά ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, καθώς και ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος.
Ο Λάζαρος Μαλούτας, εκπροσώπησε την παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», με την οποία κατέρχεται υποψήφιος, καθώς οι «πράσινοι» δήμαρχοι μετά την αποχώρηση Γερουλάνου, ακολούθησαν το μοντέλο του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου και θα αναδείξουν επικεφαλής τον πρώτο σε σταυρούς.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης στην τοποθέτησή του τόνισε πως « απαιτείται γενναία μεταρρύθμιση που θα ολοκληρώνει τις προηγούμενες και θα φέρει ακόμη πιο κοντά την ελληνικής Αυτοδιοίκηση στην ευρωπαϊκή».
Την προεδρεία της ΚΕΔΕ θα διεκδικήσουν οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου και Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, οι οποίοι συμμετέχουν στο κοινό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο με τη συμφωνία να είναι πως όποιος συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας