Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Έντονη αντίδραση των Ξενοδόχων της Κοζάνης για τη δημιουργία Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας: «Κίνηση εν κρυπτώ και εχθρική προς τον κλάδο»

Έντονη αντίδραση των Ξενοδόχων της Κοζάνης για τη δημιουργία Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας: «Κίνηση εν κρυπτώ και εχθρική προς τον κλάδο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email




subscribe!





Την έντονη αντίδρασή τους εξέφρασαν οι ξενοδόχοι του Νομού Κοζάνης, στην κίνηση δημιουργίας Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Όπως τόνισαν σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, τα μέλη της- ανενεργής- Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κοζάνης, οι ίδιοι δεν ειδοποιήθηκαν και η συγκεκριμένη κίνηση έγινε εν κρυπτώ.

Οι ξενοδόχοι της περιοχής κάνουν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες, ανήθικη και εχθρική κίνηση, η οποία τους προσβάλλει και επιμένουν πως η θεσμική εκπροσώπηση ανήκει στην Ένωσή τους: «Καλούμε κάθε φορέα της περιοχής να συζητά με εμάς για θέματα του κλάδου στην περιοχή. Αν κάποιοι θέλουν να αυτοπροβάλλονται, ας πάρουν μια τηλεόραση σπίτι τους να βλέπουν τον εαυτό τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιάκωβος Παντελίδης, τέως Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κοζάνης.

Οι ξενοδόχοι σημειώνουν πως η ένωση μπορεί να είναι ανενεργή αλλά δεν είναι ανύπαρκτη και στις προθέσεις τους είναι να την ενεργοποιήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως σημειώνει, η Μαρίνα Χατζηκυπραίου «είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να προσβάλει τον κλάδο, με κίνητρα τα οποία δεν γνωρίζουμε».

Το ιστορικό της υπόθεσης πηγαίνει λίγες ημέρες πίσω, όταν στον ηλεκτρονικό τύπο κυκλοφόρησε η είδηση της δημιουργίας Ένωσης Ξενοδόχων Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών του κλάδου και από τους 4 Νομούς της Περιφέρειας, γεγονός που όμως αμφισβητούν οι ξενοδόχοι της Κοζάνης. Πρόεδρος του νεοσύστατου συνδέσμου με την ονομασία «Ξένιος  Ζευς» εμφανίζεται ξενοδόχος από την Καστοριά.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέες φωτογραφίες και video από την προσπάθεια της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς σε σπίτι στην Ολυμπιάδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε εξέλιξη είναι ακόμη η προσπάθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πτολεμαιδας για να ελέγξει την φωτιά που ξέσπασε σε ...