Αρχική > Αρθρογραφία > Η Ελλάδα υποστηρίζει την Αρμενία και το Αρτσάχ- Γράφει ο Ν. Λυγερός

Η Ελλάδα υποστηρίζει την Αρμενία και το Αρτσάχ- Γράφει ο Ν. Λυγερός

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η Ελλάδα υποστηρίζει την Αρμενία και το Αρτσάχ με τον πιο έμπρακτο τρόπο, αφού ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών πήγε στην πρωτεύουσα για να συναντήσει τον ομόλογό του. Είναι επίσης σημαντικές οι ίδιες οι δηλώσεις του ΥπΕξ αφού είπε ότι θα θέσει ζήτημα και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υπέρ της Αρμενίας.

Είναι σίγουρα μια πράξη που έπρεπε να γίνει πιο πριν αλλά τώρα έγινε και φάνηκε και η δυσαρέσκεια της Τουρκίας. Διότι η Ελλάδα δεν έκανε αναφορά μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση της βάρβαρης αζερικής επίθεσης κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ, αλλά γενικότερα στην θέση της Τουρκίας με όλες τις τριβές που προκαλεί στις γειτονικές χώρες για να αποσπάσει την προσοχή των ίδιων των Τούρκων από την κατάρρευση της οικονομίας του κράτους.

Βοηθώντας την Αρμενία και το Αρτσάχ, η Ελλάδα απέδειξε άλλη μια φορά ότι η Τουρκία αυτή την περίοδο ειδικά είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά γενικότερα κι ότι πρέπει να παρθούν μέτρα εναντίον της για να σταματήσει αυτές τις παράλογες και επικίνδυνες κινήσεις που παρενοχλούν λαούς και παραβιάζουν δικαιώματά τους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επανάσταση του 1821: Αλήθειες και ψεύδη- του Αναστάσιου Σεμίζογλου  

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Το κίνημα του εθνομηδενισμού στην πατρίδα μας επιχειρεί να διαστρεβλώσει τα ιστορικά δεδομένα, τα ...