Αρχική > Slider > Η είσοδος της ΔΕΗ στην αγορά της εκπαίδευσης, προκαλεί πόλεμο με μερίδα εκπαιδευτικών! – Ο Επίκαιρος Καταγράφει

Η είσοδος της ΔΕΗ στην αγορά της εκπαίδευσης, προκαλεί πόλεμο με μερίδα εκπαιδευτικών! – Ο Επίκαιρος Καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πόλεμος φαίνεται να ξεσπάει ανάμεσα στη ΕΛΜΕ Εορδαίας και την ΔΕΗ, με αφορμή την εκκίνηση της λειτουργίας του ΙΕΚ της ΔΕΗ. Η ΕΛΜΕ της Εορδαίας εξέφρασε δημοσίως δια ανακοινώσεως τους προβληματισμούς της για τις ειδικότητες που θα έχει το νεοσυσταθέν ΙΕΚ της ΔΕΗ, λέγοντας πως οι ειδικότητες αυτές υπάρχουν και  ήδη λειτουργούν στις δομές του Υπουργείου Παιδείας (Τεχνική εκπαίδευση) εδώ και 40 χρόνια.

Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, η Τεχνική Εκπαίδευση αφορά τα τεχνικά λύκεια, ενώ τα ΙΕΚ όπως όλοι γνωρίζουν, είναι μεταλυκειακή εκπαίδευση, δηλαδή η επόμενη βαθμίδα. Συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς μην του πάρουν την …πελατεία, παρά μόνο τα υπόλοιπα ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ που λειτουργούν στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος ενός νέου παίκτη σε μία αγορά, είναι μια καλή ευκαρία για να κινητοποιηθεί ο ανταγωνισμός και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team