Αρχική > Πολιτική > Η Ειρήνη Θεοδώρου Επιστημονική Συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ

Η Ειρήνη Θεοδώρου Επιστημονική Συνεργάτιδα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Ιωάννη Κιοσέ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καθήκοντα ειδικής συνεργάτιδας στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ, ανέλαβε από την Τρίτη 19/05/2020 η κ. Ειρήνη Θεοδώρου. Η απόφαση πραγματοποιήθηκε ύστερα από δημοσίευση γνωστοποίησης για την πλήρωση μιας θέσης επιστημονικού συνεργάτη ως συμβούλου του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.

Η κ. Θεοδώρου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κάτοχος πτυχίου Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με ειδίκευση στις Πολιτικές Σπουδές και τη Διπλωματία και μεταπτυχιακού (MSc in Hospitality and Tourism Management), γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά),  και είναι πρόσωπο εγνωσμένου κύρους.

Την κ. Θεοδώρου υποδέχτηκαν με θέρμη στο Διοικητήριο, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Άμπας και οι υπάλληλοι της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα της.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμβολιάστηκε η Μαρία Αντωνίου – Το μήνυμά της στο facebook

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Εμβολιάστηκε η Καστοριανή, π. βουλευτής και επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία ...