Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Η Εγνατία Οδός Α.Ε. αναλαμβάνει τη σήραγγα της Κλεισούρας- Προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. αναλαμβάνει τη σήραγγα της Κλεισούρας- Προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. είναι ο φορέας που θα αναλάβει τις τύχες του μεγάλου έργου της σήραγγας της Κλεισούρας, μετά τη συμφωνία που φαίνεται να έχει κλειδώσει μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της εταιρείας.

Μιας συμφωνίας η οποία αναμένεται να κυρωθεί οριστικά σε κάποια από τα επόμενα Περιφερειακά Συμβούλια, ίσως και στο επερχόμενο, με τις δύο πλευρές να οριστικοποιούν τις λεπτομέρειες που απομένουν οι οποίες χαρακτηρίζονται τυπικές.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση η οποία θα ορίζει τις υποχρεώσεις εκατέρωθεν, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς αλλά και της διαχειριστικής αρχής.

Η Εγνατία Οδός Α.Ε. αναλαμβάνει το μεγάλο αυτό έργο έχοντας το λεγόμενο know how, σε ανάλογα οδικά έργα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον να έχει και το ποσοστό έκπτωσης που θα δοθεί στην τελικό προϋπολογισμό του έργου, με τον αρχικό ποσό να φτάσει στα 70εκ. ευρώ.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς για lockdown στην ΠΕ Κοζάνης: Τι θα ισχύσει με τις μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλους νομούς, φοιτητών και όσων πρέπει να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σήμερα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε διευκρινήσεις τόσο για τη ...