Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας επαναλειτουργεί για το κοινό με νέο ωράριο και ειδικές προφυλάξεις

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας επαναλειτουργεί για το κοινό με νέο ωράριο και ειδικές προφυλάξεις

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Οδηγίες προς το αναγνωστικό κοινό
1. Βάσει της εγκυκλίου ΔΙΔΑΧ/Φ.69/116/110486/26.05.2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δε δύναται να πραγματοποιηθεί με άλλο τρόπο. Για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στο Τμήμα της Δανειστικής Συλλογής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Πτολεμαΐδας, απαιτείται η αποστολή email ή προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής σας.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2463021154 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

2. To ωράριο λειτουργίας για το διάστημα 2-14 Ιουνίου θα είναι Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
Θα πραγματοποιούνται επιστροφές βιβλίων χωρίς ραντεβού αποκλειστικά στο Τμήμα Επιστροφών στο Ισόγειο, καθώς και δανεισμοί υλικού κατόπιν ραντεβού.

3. Κατά την είσοδό σας στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας, θα πρέπει υποχρεωτικά να απολυμαίνετε τα χέρια σας με τη χρήση του αντισηπτικού υγρού που θα βρίσκετε στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.
4. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής σας με τον αρμόδιο υπάλληλο απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ σας.
5. Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας από μέρους σας.
6. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).
7. Προσωρινά αναστέλλεται το δικαίωμα κράτησης δανεισμένου υλικού.

Λειτουργίες που αναστέλλονται:
α) Όλες οι εκδηλώσεις για ενήλικες και παιδιά
β)Τα αναγνωστήρια
γ)Λέσχες ανάγνωσης
δ) Η χρήση WC

Sofia Kalmanidou ·  

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη