Αρχική > Ενέργεια > Η ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την έλλειψη ξύλινων στύλων και τις ευθύνες του ΔΕΔΔΗΕ

Η ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την έλλειψη ξύλινων στύλων και τις ευθύνες του ΔΕΔΔΗΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Είναι γνωστή η απαράδεκτη κατάσταση με την έλλειψη κρίσιμων υλικών στο ΔΕΔΔΗΕ, κατάσταση που συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια. Aποτελεί τραγική εικόνα και ντροπή για το ΔΕΔΔΗΕ η αδυναμία ικανοποίησης αιτημάτων για ξύλινους στύλους.

Οι επενδύσεις είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου ( γιατί άραγε;), ενώ δεν έχει παρουσιάσει  ένα πρόγραμμα ανάκαμψης τους.  Για όλα αυτά υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο.

Οι συνάδελφοι στο ΔΕΔΔΗΕ  είναι απογοητευμένοι από την απραξία και την  ακινησία της Διοίκησης, όταν όλα τα προβλήματα αυξάνουν και τίποτα από τα κακώς κείμενα δεν διορθώνεται. Η απαξίωση της Εταιρείας συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό.

Σαν να μην έφταναν αυτά , το τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες φήμες ότι υφίσταται ουσιαστικό ζήτημα με τη διάρκεια και την ενδεχόμενη  ανανέωση της σύμβασης του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών ο οποίος μεταξύ των  πολλών αρμοδιοτήτων του έχει και την  αρμοδιότητα για την κάλυψη των αναγκών του ΔΕΔΔΗΕ σε ξύλινους στύλους και την ευθύνη  των στρατηγικών έργων του ΔΕΔΔΗΕ.

Ρωτάμε το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ:

  • ποια μέτρα έχει λάβει η Διοίκηση για την επίλυση του προβλήματος της έλλειψης ξύλινων στύλων και την αποφυγή πρόσθετων αρνητικών επιπτώσεων στην εικόνα του ΔΕΔΔΗΕ;
  • Yφίσταται ζήτημα με την ανανέωση της σύμβασης του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακών Λειτουργιών; Ποια ήταν η αρχική διάρκεια της σύμβασης του και πότε έληξε αφού η προκήρυξη για την επιλογή του ανέφερε ότι η διάρκεια της θητείας του ήταν τριετής; Πότε ακριβώς έγινε η ανανέωση της σύμβασης του και ποιος την ενέκρινε; Ποια πρόσθετα κριτήρια λήφθηκαν υπόψη για την ενδεχόμενη ανανέωση, αφού είναι προφανές ότι το πιο βασικό κριτήριο θα πρέπει να ήταν η επιτυχημένη πορεία των θεμάτων που χειρίστηκε.

Περιμένουμε τις απαντήσεις πολύ σύντομα και θα επανέλθουμε.

 

 

 

                                                                                                        

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team